2019. október 22., kedd

Kerek tálca az Új Galaxy pelyhekkel

Egy nagyon érdekes új terméket hoztunk most forgalomba, a Galaxy pelyheket. A 11 féle színösszeállítás remek lehetőséget nyújt csillogó dekorációk, lakberendezési kiegészítők díszítésére. A pelyheknek az univerzum bolygóinak neveit adtuk, így a Merkúr fehér, Jupiter fehér, Eris pink, Pluto sárga, Föld zöld, Junó rózsaszín, Vénusz magenta, Vesta lila, Szaturnusz zöld, Mars barna és az Uránusz kék lefedik az egész színskálát. A Galaxy pelyheket sokrétűen használhatjuk. Keverhetjük például átlátszó gélekbe, lakkokba, de akár szórhatjuk őket ragadóssá, tapadóssá tett felületekre is. A pelyhek remek lehetőségeket kínálnak a közelgő ünnepekhez is, hiszen a segítségükkel csodás csillogó díszeket készíthetünk. Mi most egy egyszerű MDF tálcán mutatjuk be nektek az alkalmazásukat, melyhez Pouring lakkot is használtunk.


Szükséges anyagok és kellékek:

- Galaxy pelyhek (Mars barna és Szaturnusz zöld)
- Gélpaszta sűrű fényes - átlátszó
- Pouring lakk
- Krémes akrilfestékek - metál (ólom, padlizsán és zöldeskék)
- MDF kínáló tálca (cikkszám: 32847, 38 cm kör alakú)
- Valamint: ecsetek, festőkés és tálkák


A háromféle eltérő árnyalatú metál krémes akrilfestékekből nyomjunk közvetlenül a tálcánkra egy keveset. Random szerűen oszlassuk el a festékeket a felületen, és hagyjuk megszáradni.


A bemutató képen közelebbről is szemügyre vehetitek a Galaxy pelyhek egyikét. Különféle méretű, szilánk alakú pelyhekből áll a keverék.


Mi a Mars barnát és a Szaturnusz zöldet választottuk a „mini galaxisunk” megalkotásához, mely ezúttal egy kínáló tálcán fog megjelenni. Műanyag tálkákba szórjunk egy kevés pelyhet, és mellé adagoljunk egy-egy adag sűrű és fényesre száradó gélpasztát (heavy body gel).


Ezután jól keverjük őket össze egy festőkés segítségével. A kapott pasztát oszlassuk el a kínáló tálcán a festőkéssel.


A szétoszlatott Galaxy pelyhekkel kevert gélpasztára közvetlenül ráönthetjük a Pouring lakkot. Azért használtunk gélpasztát is, nem csak lakkot, hogy a pelyhek a helyükön maradjanak, és ne mozduljanak el onnan, ahová felkentük őket.


Körkörös mozdulatokkal, ahogyan a palacsintatésztát is szoktuk a serpenyőben, úgy oszlassuk szét a Pouring lakkot. A teljes száradáshoz szobahőmérsékleten legalább 24 óra szükségeltetik. Teljes kikeményedés 48 óra (hajszárítózni nem szabad!).


Ezen a képen láthatjátok, hogy milyen közelről a gélben és öntőlakkban megszáradt pelyhek csillogása.


Reméljük ti is ki fogjátok próbálni a Galaxy pelyhek egyikét, és a vele készült alkotásaitokat nekünk is megmutatjátok Pentart Dekor csoportunkban!


Ötlet, kivitelezés és fotó: Lakbear 

4 megjegyzés:

  1. Csodás ez a termék. Igen sok féle módon lehet felhasználni.Ma,egy nagy bevásárlást tettem,igen szépek a most megjelent termékek.

    VálaszTörlés
  2. Annyira jók ezek az új termékek,hogy ismét bevásároltam,kezdődhet a legújabb tárgyak elkészítése.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Veronika!
      Köszönjük szépen, örömteli alkotást kívánunk! :)
      Pentart csapat

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...