2019. október 20., vasárnap

Dísztányér a Stencilező paszták ÚJ színeivel

Bővítettük a Stencilező paszta színkínálatát 6 db új színnel. A hatos fogatban megtalálható a bronz, zöld, türkiz, sárga, ultramarin és orgonalila árnyalatok. Az új válogatás mindegyike állagra és használhatóságban megegyezik a már forgalomban lévő Stencilező paszták tulajdonságaival. Most egy dísztányért dekoráltunk a két csodás lila árnyalatú Stencilező pasztákkal. Lássuk a részleteket!


Szükséges anyagok és kellékek:

- Stencilező paszta (ultramarin és orgonalila)
- Delicate metál akrilfesték (lilaezüst)
- Chameleon gyöngyház akrilfesték (zöld-lila)
- Lakk-spray (fényes)
- Kínáló tálca (MDF barokk, cikkszám: 32872)
- Bármilyen kör mintázatú stencil
- Valamint: ecsetek, festőkés, és a stencil rögzítéséhez ragasztóspray vagy ragasztószalag


Alapozás nélkül fessük le a tálat a Delicate metál akrilfestékkel. Száradás után kenjük át a felületet Chameleon gyöngyház akrilfestékkel is. Így egy irizáló, lilás-zöldes, metál felületet kapunk.


Helyezzük a tálra a stencilünket és rögzítsük. Egy festőkéssel oszlassuk el a lila és orgona színű Stencilező pasztákat felváltva, random szerűen.


Ezen a közeli képen jól láthatjátok a két különböző árnyalatú, új színű Stencilező paszták egymással keveredését. A Chameleon gyöngyház akrilfesték a tálnak és a perem díszítésének enyhe hamvasságot kölcsönöz, a tálra vetődő fény irányától függően. Így zöldes és lilás fényben vibrál a felület.


Ezután egy szivacsecsettel vagy ecsettel vegyünk a lila színű Stencilező pasztából egy keveset. Oszlassuk el a peremen, és a kiálló részekről törüljük vissza a felesleget. Így a festék csak a mélyebb sarkokban és árkokban marad meg. Majd száradás után lakkozzuk le fényes lakkal a tálat, hogy még csillogóbb hatású legyen a festés.


Reméljük, hogy ti is találtok kedvetekre való árnyalatot a 6 db új színű Stencilező pasztáink között. Munkáitokat mutassátok meg nekünk is Pentart Dekor csoportunkban!


Ötlet, kivitelezés és fotó: Lakbear

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...