2018. február 12., hétfő

Bálint napi falikép

Egy "szerelmes" faliképet hoztunk az egyik új termékünkkel, a 3D dekortollal, mely kiváló ajándék lehet Valentin napra. Ez a kép a modern lakásokba is illeszkedik, de ugyanakkor a vintage stílushoz is alkalmazkodik. A hátterét tükör peremtfestékkel bolondítottuk meg, ami mindannyiunk nagy kedvence. Lássuk!
Szükséges anyagok és eszközök:A képkeretet elemeire szétszedtük, portalanítottuk és az üveget alaposan megtisztítottuk.


A választás elég nehéz volt, hogy melyik 3D dekortollat használjuk, legvégén maradtunk a smaragdzöldnél. Készíthetsz pont mintákat is, kisebbet nagyobbat, gyakorlásként.


Tegyük a nyomtatott LOVE mintát egy mappára, így azt könnyebben tudjuk majd forgatni. Rögzítsük az üveglapot a négy sarkánál maszkoló szalaggal.


Kisebb pontokkal a négy betűt körbe pontoztuk. Mindig egy irányban pontoztunk, majd a mappán fordítottunk.


Nem gond ha egy két pontocska néhol összeér.A négy betű befejezése után, különböző nagyságú pontokkal, tetszés szerint körbevettük az írást.


A betűk belsejét is kicsi pontokkal díszítettük. 


A műanyag toll megfelelően reagál a nyomásra, nagyon jól lehet irányítani a pontok nagyságát.
Amikor elkészültünk, egy éjszakár félre tettük száradni.A patinazöld dekorfestéket, a festék család fehér színével világosítottuk.A fakeretet ezzel a halvány patinazöld festékkel kétszer lefestettük. 


Száradás után dekorlakkal zártuk a munkánkat.


A pontok száradása után az üveg másik oldalát újra megtisztítottuk és az üvgre való tükör permetfestékkel kétszer bepermeteztük. Száradást követően a védőlakkal lezártuk a munkánkat.


Összeszerelés előtt hagytuk természetes úton megszáradni.A munka folyamat negyven percig sem tartott, csupán a száradási időkre kell egy éjszakát számolni.
Ötlet, fotó és kivitelezés: Pagi Decoplage

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...