2015. augusztus 3., hétfő

Készíts fotótartót a nyári élményeknek!

A technika fejlődésének köszönhetően rengeteget fotózunk, de egyre ritkább az, hogy a fotókat elő is hívatjuk és albumba rendezve nézegetjük őket. Pedig ezek a fotók nem csak fotóalbumban mutatnak jól, hanem egy kreatív megoldással akár nyaralónk, teraszunk dísze is lehet!


Szükséges alapanyagok:

- fa képkeret (nagy méretű)
- dekorfesték (szeder és viktoriánus rószaszín)
- színtelen viaszpaszta
- Express ragasztó
- scrapbook papír
- mini csipeszek
- madzag
- formalyukasztó
- ecset
- csiszolópapír
- rajzszög


Azt bizonyára tudjátok, hogy a dekorfesték rendkívül jól csiszolható, így két különböző árnyalat egymásra festésével koptatott, antikolt hatást lehet elérni.


Először érdemes a sötét színnel kezdeni, majd jöhet a világosabb árnyalat!Teljesen száradás után jöhet a csiszolás, ehhez használjunk finom szemcséjű csiszolópapírt, vagy csiszolószivacsot.


Alapos portalanítás után színtelen viaszpasztával védjü a felületet. TIPP: használhatunk színes, árnyalatban passzoló viaszpasztát is, ha a színeket jobban szeretnénk hangsúlyozni!


Ezután már csak a madzagot kell kifeszítünk, ehhez a legcélszerűbb, ha rajzszögeket használunk.


A fotók rögzítéséhez használjunk apró csipeszeket! Ezeket dobjuk fel mintalyukasztóval készített papír díszekkel, amiket Express ragasztóval rögzítsünk a csipeszre.


Mindezt videón is bemutatjuk Nektek részletesen, hogy lássátok, milyen gyorsan és egyszerűen elkészíthető ez a praktikus kis tárgy, ami ráadásul ajándéknak is kiváló ötlet!Dekoratőr: Seufert-Szántó Orsolya - BorsaBox

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...