2014. július 17., csütörtök

Készíts egyedi hátteret fotóidnak!

A Pentart termékek között nagyon sok olyan anyag található, melyekkel érdekes, izgalmas textúrát lehet kialakítani bármilyen felületen. A több színben kapható struktúrpaszták, gyöngytollak, kontúrozók, gélpaszták (és még sok más termék) megannyi lehetőséget adnak, hogy egyedileg mintázott felületet kapjunk.





Most egy olyan alkalmazási területet mutatunk be, ami fotóinkhoz, kedves emlékeinkhez kötődik, ugyanis fotóalbum hátterét fogjuk így díszíteni kombinálva scrapbook technikákkal. Találjuk ki az adott témához leginkább passzoló színvilágot, szerezzük be a matricákat, szalagokat, kétoldalas ragasztót és kezdődhet az alkotás!



Az egyedi háttér kialakításához az alábbi alapanyagokra lesz szükségünk:


- pöttyös scrapbook karton
- művészgipsz vagy struktúrpaszta
- gélpaszta
- akrilfesték (két féle színárnyalatban)
- gyöngytoll (akrilfestékekkel harmonizáló árnyalatokban)
- sablon
- ecset, spatula
- maszkolószalag, papírtölrő
- víz




Mivel a termékek nedvességet tartalmaznak, ezért az albumpapírt maszkolószalaggal rögzítsük (feszítsük) ki egy felületeten. A munkafolyamat során a karton meg fog hullámosodni, de ahogy száradnak az anyagok, úgy a hullámok is kisimulnak majd a leragasztásnak köszönhetően.



Ha szeretnétek teljesen egészében megnézni az elkészülési folyamatot és a végeredményt, akkor indítsátok el a videót (és ne felejtsétek bekapcsolni a feliratot)!


Dekoratőr: Budaházi Brigitta

Brigi személyes bejegyzését erről a projektről ITT olvashatjátok el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...