2014. január 7., kedd

Hokedliből kiskonyha

Ebben a bejegyzésben egy olyan ötletet mutatunk meg Nektek, amit egy kis kreativitással és ügyességgel minden kisgyerekes Anyuka elkészíthet csemetéjének! Fogadjátok szeretettel a Kreatív Ötletbörze bloggerének, Ágicának alkotását!Ezt a játékkonyhát egy régi, akár ütött-kopott hokedliből is el lehet készíteni, amit előtte érdemes lecsiszolni.A hokedli lábaira kívülről lehet ráerősíteni a kiskonyha oldalát, ami lehet faforgácslap, deszka, vagy rétegelt lemez is. A sütő ajtajának nyitását zsanérokkal lehet a legpraktikusabban megoldani.


Ezután jöhet az alapozás és a festés, majd a díszítő elemek felhelyezése. A sütő lapjait szintén lehet faforgácslapból vagy rétegelt lemezből készíteni, amit aztán színes akrilfestékkel lehet színessé varázsolni. Ugyanez színes dekorgumikkal is megvalósítható!


A konyha fogantyúi barkácsáruházban beszerezhetőek, ezeket szintén színes akrilfestékekkel tudjuk izgalmassá tenni! A kiskonyhát lehet még díszíteni csipkével, textillel, sőt fafigurákkal, a muffinos formáink tökéletes dekoráció lettek a sütő ajtajának!Íme a játékkonyha használat közben:

További részletek a kiskonyháról Ágica blogján, ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...