2016. október 21., péntek

Új Pentart termék - Stencilező pasztákA ma oly divatos stencilezéshez alkottuk meg a stencilező pasztáinkat. Nyolc színből válogathatnak azok, akik kedvelik ezt a dekorációs eljárást, három metál és öt gyöngyházfényűből. Vastagabb 3D stencilekhez éppúgy kiváló, mint a hagyományos vékony stencilekhez. Könnyen kenhető, lágy állagú paszta, mely hátterezésre (pl. scrapbook technikánál) vagy fő motívumként is fantasztikusan hatékony. A színek egymással keverhetőek, így újabb árnyalatokat hozhatunk létre. Gyorsan szárad így nagyobb felületeken is hatékonyan alkalmazhatjuk. Lássunk egy ünnepi hangulatú példát, ami rendkívül egyszerű mégis nagyon látványos! Fedezzétek fel ezt az új termékünket is, kellemes alkotást kívánunk nektek!
Szükséges alapanyagok és eszközök:

-          Stencil paszta (jégvirág)
-          Lazúr gél (fehér) 
-          Stamperia stencil 
-          Ecset és festőkésFessük le a dobozokat fehér lazúr géllel.


Az oldószeres tintapárna segítségével, és a gumi nyomdákkal dekoráljuk a csillagdobozokat.Helyezzük a stencilt a doboz tetejére és rögzítsük, ha szükséges. A kiválasztott stencil pasztát egy festőkéssel vigyük fel a stencilre. Ha elegyengettük a pasztát, vegyük le a stencilt, óvatosan görgetve egyik oldalától a másikig. A stencilünket azonnal mossuk el, mert ha rászárad a paszta már nem távolítható el.


Próbáljátok ki ezt az egyszerűen használható, klassz új termékünket! Inspirációkban gazdag, alkotást kívánunk Nektek!Ötlet, kivitelezés, fotó és szöveg: Lakbear

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...