2016. október 17., hétfő

Új Pentart termék - Glamour és Delicate metál akrilfestékek



Két, igazán luxuskategóriás metál akrilfesték kollekcióval bővítettük festékeink körét. A Glamour fantázianévvel ellátott készítmények, szikrázóan csillogóak, a fény felé fordítva őket más-más árnyalatokban pompáznak. Az arany és az ezüst 4-4 változatában kaphatóak. A Delicate metál akrilok mindamellett, hogy ugyanolyan jó tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a Glamour metál akrilfestékek, a rendkívül finom szemcseméretű pigmentekkel teszik a festett tárgyaink fényét selymesebbé, lágyabbá. A Delicate sorozatban nyolc olyan visszafogott, selymesen csillogó, népszerű színt találunk, mint például a rózsaarany vagy zöldezüst. A Glamour és a Delicate metál akrilfestékek mindegyike, különösen ragyogó választás ünnepi és alkalmi, valamit exkluzív ajándéktárgyak és dísztárgyak dekorálására. Most pedig lássuk, hogy mi mit készítettünk velük, gondolva a közelgő ünnepekre!



Szükséges alapanyagok és eszközök:

-          Glamour metál akril (zöldarany)
-          Delicate metál akril (kékezüst)
-          Decor Clay (öntőpor rendszer) 
-          Kontúrozó festék (transzparens/átlátszó)
-          Expressz ragasztó 
-          Stamperia öntőforma 
-          Ecset, spatula, műanyag pohár, egy filc darab és textil szalag


A műanyagformát, a Decor Clay öntőpor rendszer elegyével töltsük fel. A keverési arány: B komponensből kétegységnyi, az A komponensből egy egységnyi. 30-35 perc elegendő a megszilárduláshoz. Plusz 30-35 perc száradás után már festhetjük is a kiöntött alakzatokat.


A Delicate metál akrillal (kékezüst) egy rétegben lefestjük a kiöntött szívet. Gyorsan száradó, selymes tapintású különleges fényű metál akrilfesték.


Majd a festetlenül maradt alakzatokat a Glamour metál akrilfestékkel az előzőekben leírt módon festjük. Ez a típus is gyorsan szárad és különlegesen ragyogó fényével elkápráztatja a szemlélőt.


A gyors száradást követően, elővesszük a kontúrozó festékünket (átlátszó) és néhány pöttyöt teszünk a festett felületre. A átlátszóra száradó kontúrozó felnagyítja az alatta elhelyezkedő metál akrilok fényét és különleges, nedvesen csillogó effekttel ajándékozza meg a díszt.


Végül, de nem utolsó sorban, elkészítjük az ünnepi díszeink akasztóját. Expressz ragasztóval rögzítjük a textil szalagot és teszünk rá egy filckorongot is a biztos tartás kedvéért.  Ha nincs kedvünk ragasztani, akkor még a forma öntésekor belehelyezhetjük a szalagot a még folyékony öntőpor rendszerbe.


El is készültünk a szikrázóan és selymesen csillogó díszekkel!


Ötlet, fotó és kivitelezés: Lakbear

1 megjegyzés:

  1. A Pentart termékeit Németországban is meg lehet vásárolni?
    Tetszik ez az ünnepi csillogás-villogás :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...