2014. május 11., vasárnap

Otthon a kertben forgatáson jártunk

Média babérokra törnek színes lazúrjaink! Ugyanis Varga Judit lakberendezőt - akit videóinkból is jól ismerhettek - meghívták a TV2 új műsorának forgatására, ő pedig vitte magával a színes lazúrokat is!

__DSC1827_


Maga az Otthon a kertben (TV2, FEM3) kertépítős, növényekkel foglalkozó műsor, mint amilyen a korábbi Green Team is volt, vicces, mókás, tele hasznos tippekkel és jó ötletekkel. A műsorvezetővel, McMenemy Márkkal Judit már korábban is dolgozott együtt a Térnyerők című lakberendezési műsorban, így már rutinosan vágtak bele a közös munkába. Az általunk támogatott epizódban Hajós András elkélyét tuningolták fel, amire igencsak ráfért a kozmetikázás:

_hajos_before

András legfőbb gondja az volt, hogy erre a teraszra mindenki belát, nincs semmi intim szféra, Márk a burjánzó, színes növényeket és persze a komfortérzetet hiányolta. Felvázolta az elképzeléseit, Judit pedig összedobott egy turbó látványtervet, azért, hogy nagyjából lássák mi hova kerül, milyen színek fognak dominálni, és persze mi fér bele egy forgatási napba.

__DSC1819__DSC1807

Az erkély padlójára egy zseniális cucc került, ez pedig a Holland Pázsit! Színben, érzetben tényleg olyan, mintha igazi lenne, csak éppen nem kell nyírni, nem gazosodik, sőt, a memóriaszálak miatt letaposni sem lehet. Ja, és nagyon fontos, hogy az eső sem árt neki, nem rohad be, és egyszerűen porszívóval lehet tisztán tartani, mint egy szőnyeget. Óriási!

__DSC1833

Sőt, nem csak a padlóra került, hanem a leeső darabokat a raklap lábakra épített lerakó asztalra is felfuttatták.

__DSC1834__DSC1817

A raklapok egy részét színes lazúrjainkkal kenték át, a többi fehér lett. Azt fontos tudni, hogy bár a színes lazúrokat elsősorban beltéri használatra ajánljuk, ha nem éri eső és a nap sem szívja egész nap, akkor akár egy ilyen teraszon is lehet alkalmazni, hiszen csodás, élénk színárnyalatai nagyon jól mutatnak a kerti növények mellett is!

Összesen 5 raklapot használtak fel: hármat a heverőhöz, egyet a növényfalhoz és a fali polchoz, és szintén egyet a lerakó asztalhoz.

_20140429_143023

__DSC1821

__DSC1831

__DSC1854

A heverő szivacsát Judit az Ikeában szerezte be, és hozzá az anyagot is (Stockholm kollekció), ami szintén hozzátett a Márk által elképzelt, bohém, buja, oázis hangulathoz.

stockholm-meteraru__0175065_PE328516_S4

Az árnyékolást és egyben az András által kívánt takarást a mennyezeti részen végigfutó, karnisra szerelt függönyökkel oldották meg. A sínt úgy alakították ki, hogy a rajta lévő függönyök tetszés szerint elhúzhatók legyenek, nagy szél esetén, akár egészen oldalra, ahol ki lehet kötni.

__DSC1852__DSC1844

__DSC1836

A korlátra színesre fújt konzervdobozokba ültetett növények kerültek, egyszerű, de nagyszerű újrahasznosított dekoráció.

__DSC1835__DSC1827

Ugye milyen látványos a változás az előtte/utána állapot között? Aki lemaradt volna az adásról, az megnézheti ITT!

__DSC1832__DSC1828


Fotók: Varga Judit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...