2013. november 25., hétfő

Fehér-arany karácsonyi dekoráció

Lehet kopottas, régies, antik vagy repedezett, a fehér-arany elegancia Karácsonykor így is megállja a helyét, sőt! Most egy olyan egyszerű dekorációt mutatunk, ami akár a karácsonyi asztal dísze is lehet, de egy komód tetején is jól mutat.



2013. november 19., kedd

Jéghatású műanyag gömb

Már megmutattuk, hogyan lehet műanyag gömböt kontúrozóval és glitterporral díszíteni, most pedig egy újabb technika következik, ugyanazon a felületen. Ez pedig a jéghatás elérése...

A művelet maga nagyon egyszerű és kevés alapanyagból elkészíthető. Amire szükségünk lesz hozzá:


2013. november 6., szerda

Űrlény invázió

Terveztünk egy kollekciót, ami kifejezetten kisgyermekek számára készült! A kollekció elemei vicces űrlények, galaktikus járgányok, csillagok és bolygók, melyek kombinációjával tetszés szerint lehet dekorációt készíteni. 



2013. november 2., szombat

Doboz szalvétával és decoupage papírral

Ismét egy olyan dolgot mutatunk Nektek, amit kezdők is bátran kipróbálhatnak, mert nem bonyolult, viszonylag hamar elkészíthető, a végeredmény pedig nagyon elegáns, ajándéknak is ideális.



2013. november 1., péntek

Kontúrozott gömbök

A szétnyitható, többféle méretben is kapható műanyag gömböket sokféleképpen lehet dekorálni. Mutatunk egy nagyon elegáns megoldást, amihez mindössze kontúrozóra, glitterporra, tollakra és szalagra van szükség, viszont annál több kézügyességre!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...